Fontos!

A termék átvételekor a Vevőnek  a termék kicsomagolása és átvizsgálása után észlelt sérülést , törést vagy egyéb hiányosságot a kiszállítást végző, átadó személy jelenlétében felvett és aláírt jegyzőkönyvvel van módja érvényesíteni!

Ilyen jegyzőköny hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Vásárlási feltételek

Felhasználási és vásárlási feltételek

1. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

1.1 A CSEMPEBOX Webshopban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, azonban telefonon és faxon keresztül is állunk vásárlóink segítségére. Egyedi, személyre szabott megrendeléseket faxon, ill. emailen is elfogadunk.

1.2 A CSEMPEBOX Webshopban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelezőnek tekinti.


2. REGISZTRÁCIÓ

2.1 A www.CSEMPEBOX.hu oldalon korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amit ott megadtak. Amennyiben a vásárló a CSEMPEBOX Webshopban nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.


3. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

3.1 A CSEMPEBOX Webshopban leadott rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2 Szállítással kapcsolatos információk a Vevőszolgálat menüpont alatt találhatók.

3.3 A vásárlást akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a CSEMPEBOX Webshop felelősséget nem vállal.


4. BEMUTATOTT TERMÉKEK

4.1 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg vagy részletes felvilágosítást kaphat a vevőszolgálatunktól.

4.2 A vételár mindig a kiválasztott áru alatt feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t és minden esetben 1 darab termékre vonatkozik.

4.3 A termékeinkre 1-5 év garanciát vállalunk, amely garancia érvényesítéséhez kizárólag a számla szükséges.

4.4 Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll, az oldalon szereplő termékek ára és leírása tájékoztató jellegű adatok, aktuális árakról és részletekről vevőszolgálatunk tud pontos felvilágosítást adni.

4.5 A termékfotók illusztrációk, a termékek a valóságban eltérhetnek.


5. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

5.1 A CSEMPEBOX Webshopban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2 A CSEMPEBOX Webshop semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a CSEMPEBOX Webshop akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3 A CSEMPEBOX Webshop nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt, ami a CSEMPEBOX Webshophoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5 Egyedül a vásárló felelős a CSEMPEBOX Webshophoz való kapcsolódásáért és a CSEMPEBOX Webshopban való vásárlásért.

5.6 A CSEMPEBOX Webshop nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7 A CSEMPEBOX Webshop szabadon, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és az áruház kinálatát, akcióit, árait! Ezzel kapcsolatban értesítési és bárminemű indoklási kötelezettsége nincs, továbbá a CSEMPEBOX Webshop nem vonható felelősségre ezzel kapcsolatban.

5.8 A CSEMPEBOX Webshop szabadon megváltoztathat bármilyen árat, szállítási határidőt. A változás a CSEMPEBOX Webshopba történt bejelentés időpontjától lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9 A CSEMPEBOX Webshop szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a CSEMPEBOX Webshop nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.


6. A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

6.1 A vevő jogosult a megrendelést követően max. 24 órán belül, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét csak és kizárólag telefonon jelezheti (06-1-240-0456 vagy 06 30 864 7449) a CSEMPEBOX Webshopban ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.


7. SZEMÉLYES ADATOK

7.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása, kezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

Fontos információ:

1 / Internetes rendelés illetve átutalásos fizetés esetén a kiállított díjbekérő értékének számlánkra történő beérkezése után tudjuk a rendelését elfogadni és teljesíteni!

2 / Minden olyan termék rendelése esetén melyet a Csempebox Kft is rendelésből tud teljesíteni ( külföldi vagy belföldi beszállító által ) a vevő tudomásul veszi, hogy rendelését nem mondhatja vissza, az árut köteles átvenni és értékét rendezni!

3 / Burkolatok rendelése esetén reklamációt csak és kizárólag burkolás vagy beépítés előtt tudunk elfogadni és csak sértetlen csomagolású árut áll módunkban visszavenni!

4 / Amennyiben a tisztelt vevő kéri a Csempebox Kft. segítségét az anyagszámításhoz ( burkolat, segédanyagok, stb. )

akkor a vevő által megadott méretek alapján 10% építési ráhagyással számol.

5 / Házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig értendő. A kocsi vezetője a megadott címen árut a kocsiról leadogatja, telken és épületen belül azt nem mozgatja! Az anyagmozgatás megoldása a vevő feladata.


Bevásárlókosár

Akciós termékek

Kludi Logo Neo zuhanycsaptelep 378410575
Kludi Logo Neo zuhanycsaptelep 378410575

bruttó 18.100 Ft
AKCIÓ! - 10%
bruttó 16.290 Ft

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.1 mp
KAPCSOLAT

   06-1-240-0456, 0630-864-7449
   1037 Budapest, Bécsi út 267.
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL