Fontos!

A termék átvételekor a Vevőnek  a termék kicsomagolása és átvizsgálása után észlelt sérülést , törést vagy egyéb hiányosságot a kiszállítást végző, átadó személy jelenlétében felvett és aláírt jegyzőkönyvvel van módja érvényesíteni!

Ilyen jegyzőköny hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kategóriák

Dush-Bid kézi bidé zuhany króm felülettel

bruttó 16.750 Ft
db
Dush-Bid kézi bidé zuhany króm felülettel
"Dush-Bid kézi bidé zuhany króm felülettelRendelhető színek:

Fehér

FeketeA Dush-bid kézi bidé zuhanyok egyszerű és gazdaságos megoldást jelentenek az altest intim higiéniájának biztosítására. A kézi bidé zuhany univerzális megoldást jelent: bármilyen típusú WC kagyló esetében használható. A Dush-bid az alkalmazott modern technológia és anyagok miatt rendkívül masszív és időtálló berendezés.Főbb funkciók


  • Hideg illetve kevert víz csatlakozás

  • Két funkciós kapcsolóval ellátott kézi zuhany


Bekötés módja
Felszerelése rendkívül egyszerű, akár egyénileg is megoldható. Amennyiben a helyszínen kivitelezhető akár hideg és meleg víz keveréke közvetlen is köthető a termékre. Közvetlen a vízhálózatra (akár a wc tartálynál, általában az a legközelebbi vízcsatlakozási lehetőség, de természetesen más közeli vízcsatlakozási ponthoz is beköthető) kerül bekötésre és a zuhany tetején található nyomógombbal hozzuk működésbe, azonban mindenképpen javasoljuk nyomáscsökkentő illetve egy elzáró szelep használatát a vízre történő csatlakozásnál, hogy használaton kívül folyamatosan ne terhelje a terméket a teljes hálózati víznyomás. Használat után minden esetben nyomásmentesítsük a kézi fejet ! (víz elzásása után 1-2 alkalommal nyomjuk meg a kézi zuhanyfej gombját, hogy a még elzárás után is nyomás alatt lévő csőben és zuhanyfejben NE maradjon nyomás) Fentiek be nem tartása esetén bekövetkező cső és vagy kézi zuhanyfej rongálódásra nem vonatkozik a jótállás !További információért hívja üzletünket: 061-240-0456Az általunk forgalmazott termékek: Riho, Ravak, Marmite, Scavos, Varioglass, Hüppe, Feromix, Amazonas bútor, Kludi, Teka, Grohe, Hansa, Bugnatese, Hansgrohe, Kaldewei, Wellis, Diplon, Polisan, H2O, Alföldi, Vidima, Gala, Roca, Keramag, Laufen, Jika, M-Acryl, Kabi, Zalakerámia, Undefasa, Flaviker, Grabo parketta, Aranda, Azulev, Alcor, Konskie, Navarti, Paradyz, Opoczno, Kio, Keraben, Unicer, ABK, Todagres, Caesar, Ragno, Pastorelli, Grespania, Marazzi, El Molino, Tubadzin, Opoczno, Sanchis, Alfa, Italgres, PI.SA Ceramica, Baldocer, Hyundai, Salag, Mapei, Kerakoll, Cimsec, Geberit, Aco folyókák, Schlüter, Blanco.
"


Kereső: Dush-Bid kézi bidé zuhany króm felülettelMegtekintve: 680

Bevásárlókosár

Akciós termékek

Marmy Joy öntött márvány mosdó 52x45 cm
Marmy Joy öntött márvány mosdó 52x45 cm

bruttó 281.500 Ft
AKCIÓ! - 20%
bruttó 224.800 Ft

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.83 mp
HÍRLEVÉL