Fontos!

A termék átvételekor a Vevőnek  a termék kicsomagolása és átvizsgálása után észlelt sérülést , törést vagy egyéb hiányosságot a kiszállítást végző, átadó személy jelenlétében felvett és aláírt jegyzőkönyvvel van módja érvényesíteni!

Ilyen jegyzőköny hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kategóriák

GEO ULTRAVÉKONY KŐ SILVER SHINE SZÍN 122X61 CM

BURKOLAT / Térkő / Azonosító: 7056-151

bruttó 10.885 Ft
GEO ULTRAVÉKONY KŐ SILVER SHINE SZÍN 122X61 CM
"  Minimális rendelési mennyíség: 3 lap

Valódi természetes kőburkolatok mindössze 1-2 mm vastagsággal, 122*61 cmes táblaméretben. Az egyedi gyártási eljárás biztosítja, hogy a réteges, palás szerkezetű természetes kőzetek színgazdagságával, eredeti struktúrájával díszítse lakását. Mindezt könnyen megmunkálható nagyméretű, kis tömegű kőlapokkal.

-  Kis felületekkel is páratlan hangulatot biztosíthat otthonának.  

-  Fürdőszobáját akár bontás nélkül is felújíthatja!

-  Nagy ívű felületek burkolására, berendezési tárgyak készítésére egyaránt használhatja.

Felhasználási terület:

&bull beltérre falra, mennyezetre, pultok előlapjaként, bútorfrontra, ajtókra &bull dísztárgyak, virágtartók&hellip stb. egyedi burkolataként

Tulajdonságok:  &bull természetes kő, egyedi táblák 6-féle jellemző színben &bull hasított, természetes felület &bull gyors, egyszerű beépítés &bull kis elemtömeg és rugalmas, hajlítható lapok &bull hátoldal szálerősítésű poliésztergyanta &bull nehezen éghető, de hőtűrését a műgyanta hátfal határozza meg, használata 70 ° C-nál magasabb felületi hőmérsékletnél nem javasolt. &bull 1-3 mm vastagság &bull 122 cm* 61 cm táblaméret, mérettűrés +/- 1,5 mm &bull 1,5 - 2 kg /tábla

Beépítés:  Vágás: többféle szerszámmal lehetséges: pl., flex-szel, vizesvágóval, lemezvágó ollóval, asztali körfűrésszel, lézervágóval (minták, ívek, lógók is!) rövid kis darabon erős sniccerrel. A vágott éleket finom dörzspapírral húzza át, hogy a vágott illesztendő felület teljesen egyenes legyen. A vágás során por keletkezhet, viseljen megfelelő védőmaszkot, védőkesztyűt. Ragasztás: mindig végezzen egy kis felületen próbaragasztást a munka megkezdése előtt. A ragasztó kiválasztásánál vegye számításba a környezet páratartalmát, hőmérsékletét, az alapfelületet. Beton- vagy vakolt alapfelület esetében annak kora minimum 28 nap kell, hogy legyen. Bizonyos felületek esetén alapozó használata szükséges lehet, vegye figyelembe a ragasztóanyag gyártójának ajánlását. Az aljzatelőkészítést nagyon gondosan, a ragasztóanyag használati utasításában foglaltak szerint készítse el. Tapétaszerű szoros illesztett felhelyezés esetén a ragasztás megkezdése előtt a lapok illesztését ellenőrizze, ha szükséges, a korrekciós vágásokat végezze el. Ragasztók: akril &ndash kopolimer bázisú csemperagasztó poliuretán fa ragasztók fa-, parkett- és szőnyegpadló ragasztók epoxigyanták szilikonok poliészter gyanták A felragasztáshoz használjon nyomópárnát, hengert. A hengerrel - a ragasztandó felület és a kőszelet közti levegő eltávolítására &ndash a kőszelet közepétől kezdve a szélek irányába gyengéden húzza át a felületet. Ha túl erősen nyomja, kipréselheti a ragasztót és ragasztás nélküli terület maradhat. Fontos, hogy a ragasztandó felület sima, üregmentes legyen. A természetes kőburkolat megjelenés érdekében és a lapok mérettűrése miatt érdemes a lapokat minimum 2 mm-es fugahézaggal ragasztani. Nagyobb összefüggő felület burkolása esetén vegye számításba a hőtágulásból eredő méretváltozást is.

Felületvédelem:  A természetes kőburkolatok impregnálásánál használt felületvédő vegyszerek (pl. Block Paving Seal, Water Seal) az ultravékony kőszeletek bevonására is használhatóak. A teljes felület lekenése előtt mindig végezzen próbakenést, hogy ellenőrizze, adott impregnálószer módosítja-e, mélyíti-e a kőszelet színét, és az Önnek tetszik-e. A ragasztás előtti impregnálás előnye, hogy a felületre esetlegesen rákenődött ragasztóanyag könnyebben eltávolítható.

JÓ TANÁCS:  Az ultravékony kőszelet természetes kőréteg gyantára laminálva, a természetes kő minden színbeli változatosságát és szerkezeti sajátosságát viseli. A bányászott kő szépsége, természetessége folytán a kőszeletek nem egyformák, a ritkábban-gyakrabban előforduló ásványok, az eltérő szín nem hiba. A legszebb, legharmonikusabb felületet akkor kapja, ha ragasztás előtt szárazon kirakja a felületet, és összeválogatja, mely lapok mutatnak egymás mellett a legszebben.

Ajánlott ragasztó:


Figyelmeztetés:  A jelen műszaki adatlap és információ csupán a szóban forgó termék adottságainak, felhasználási lehetőségeinek leírására szolgál. Nem célja azonban, hogy a termék valamely felhasználási célra való teljes körű alkalmasságát garantálja, így a leírás nem is tartalmazza a teljes használati utasítást. Miután a munkavégzés körülményei az építési helyeken eltérőek, illetve az alkalmazási területek is különbözőek, így speciális követelmények esetén kérjük, forduljanak tanácsért a forgalmazóhoz.  További kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal!"

Kereső: GEO ULTRAVÉKONY KŐ SILVER SHINE SZÍN 122X61 CMMegtekintve: 82


Bevásárlókosár

Akciós termékek

VASTO fali mosdócsaptelep (króm)
VASTO fali mosdócsaptelep (króm)

bruttó 11.099 Ft
AKCIÓ! - 10%
bruttó 9.990 Ft

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.81 mp
HÍRLEVÉL