Fontos!

A termék átvételekor a Vevőnek  a termék kicsomagolása és átvizsgálása után észlelt sérülést , törést vagy egyéb hiányosságot a kiszállítást végző, átadó személy jelenlétében felvett és aláírt jegyzőkönyvvel van módja érvényesíteni!

Ilyen jegyzőköny hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kategóriák

Marmy BRUNO 46x20 mosdó balos

bruttó 43.500 Ft
AKCIÓ! - 20%
bruttó 34.800 Ft
db

MARMY BRUNO ÖNTÖTT MÁRVÁNY MOSDÓ 46x20cm fehér


Szín: ÁSVÁNY fehér 
Anyaga: öntött márvány 
Szélesség: 46 cm 
Mélység: 20,4 cm
Látható magasság:10 cm 
Nettó súly: 6 kg

BRUNO 46x20 mosdónk EGYFÉLE módon szerelhető fel a falra, a csaptelep kizárólag a mosdó JOBB OLDALÁRA helyezhető. A felfogatáshoz a dübel lyuk és a kiképzés már előre kialakításra került, ezzel is megkönnyítve a mosdó falra történő rögzítését. Ugyanakkor helyezhető bútorra és pultra is, közvetlen a falhoz rögzítve. BRUNO kézmosónk belső ovális kialakítás extrán mély 8,5 cm, így a kézmosás a kis méret ellenére is kényelmes. A mosdó túlfolyó nélküli kivitel. Kisebb fürdők, WC-k egyedi megjelenését biztosítja.

A  KLIK-KLAK lefolyó nem tartozéka a mosdónak, túlfolyós vagy túlfolyó nélküli, KRÓM vagy FEHÉR színben található meg a KIEGÉSZÍTŐK kategóriában ITT. 


További információért hívják a 240-0456-os telefonszámot!Kereső: Marmy BRUNO 46x20 mosdó balosMegtekintve: 340Bevásárlókosár

Akciós termékek

Roca The Gap perem nélküli wc
Roca The Gap perem nélküli wc

bruttó 66.650 Ft
AKCIÓ! - 10%
bruttó 59.990 Ft

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.19 mp
HÍRLEVÉL